Musikunderhållning

 

Musikunderhållning

Trubadur till pubafton, företagsfest, visafton, högtid eller privatfest. Jag erbjuder professionell musik för alla tillfällen, stora som små. Genom erfarenhet vet jag att det krävs en bred repertoar för att varje arrangemang ska bli så lyckat som möjligt. Med en repertoar som sträcker sig från gamla visor till dagens “partylåtar” har jag den bredd som krävs för att anpassa låtvalet efter publik och miljö. Jag spelar 100% live, alltså utan förinspelat bakgrundskomp. Alla program kan “Skräddarsys” efter önskemål. Om du vill fråga, eller undrar något så tveka inte att ringa


Trubadurprogram

Den populäraste typen av musikunderhållning för mig som trubadur är egentligen inget renodlat program. Det är istället en väldig blandning av låtar anpassade efter publik och önskemål, nytt och gammalt, känt och mindre känt. Ett “allround” program med låtar som faller alla i smaken. Fullt ös i baren eller lugnt till maten. Allt efter önskemål.

Visprogram

Allt från Bellman till Lars Winnerbäck står på repertoaren i detta visprogram.Med stor känsla levererar jag guldkorn från vår svenska visskatt. Eftertänksamhet, allvar och en stor portion humor utlovas.

True Colours

Tillsammans med Lillemor Gustafsson-Håkansson bildar jag duo´n True colours. Det perfekta valet för de som vill ha “lite mer” än en trubadur. Som duo spelar vi även vid högtider. Läs mer under fliken “Bröllop”.

 

Provlyssning

“Wild rover”  är inspelad live på en bröllopsfest 2010, Lillemor körar.